loading

A vezetés öröme.

Az, hogy milyen kényelmesen ül, éppen olyan fontos, mint az, hogy hol ül. Akár Ön vezet, akár mások Ön helyett, létfontosságú, hogy a volán mögött töltött egyetlen nap ne járjon egy hét hátfájással.

Az Opel Movano vezetőfülkéje az ülésválasztéktól kezdve az ergonomikusan elhelyezett sebességváltókaron keresztül a dönthető kormányoszlopig olyan kialakítású, hogy a vezető – éppúgy, mint a jármű – nap mint nap úton lehessen.

Opel Movano – Magasan elhelyezett színes képernyő

Navi 80 IntelliLink

A Movano Navi 80 IntelliLink rendszere az Opel IntelliLink valamennyi előnyét kínálja, a teljes európai térképlefedettség és a precíz navigáció mellett. A célállomás hangutasítással adható meg. Ezen kívül az alábbiakat tartalmazza: hétcolos színes érintőképernyő, telefonkihangosítás Bluetooth® útján, kezelőgombok a kormánykeréken, hangvezérlés a navigációhoz és a telefonáláshoz, kettős tuner, CD-lejátszó, videók és fényképek megtekintése USB-ről, két- és háromdimenziós navigációs kijelző, térképek egész Európához a belső memóriában, és számos további funkció.

Opel Movano – Aux-in bemenet

Aux-in bemenet és USB-csatlakozás

Minden Opel Movano információs és szórakoztató rendszerhez tartozik jack-csatlakozós aux-in bemenet és USB-csatlakozás.

Opel Movano – Bluetooth®-csatlakozás

Bluetooth®-csatlakozás

A könnyen használható és univerzális Bluetooth® segítségével a mobiltelefonos kommunikáció egyszerűbb és biztonságosabb.

Opel Movano – Légkondicionálás

Légkondicionáló berendezés

Jobb munkakörnyezet bármilyen időjárási körülmények között. A Klíma csomag részeként kapható, pollenszűrőt is tartalmaz.

Opel Movano – Hátsó légkondicionálás a Kombi modellhez

Hátsó légkondicionáló berendezés Kombi modellhez

A fej feletti szellőzőnyílásokkal ellátott, önálló hátsó légkondicionálás kellemes légkört biztosít a második és harmadik sorban ülő utasoknak. (Külön rendelhető a Kombihoz.)

Hátsó légkondicionáló berendezés a Busz modellhez

Hasonlóan a légi utazáshoz, a jármű hátsó részében utazók a fej feletti tárolópolcban elhelyezett saját szellőztetőfúvókájukkal igényük szerint beállíthatják a levegőáramlás irányát és erősségét. (Külön rendelhető a Buszhoz.)

Opel Movano – Állófűtés

Állófűtés

Azonnali klímakomfort és tiszta ablakok már az indulástól kezdve. Programozható időzítővel kapható, amely az utastér hőmérsékletét és a fűtési ciklust is folyamatosan figyeli.

Opel Movano – Állófűtés távirányítóval

Állófűtés

Szükség esetén lehetővé teszi a rendszer elindítását és irányítását a beszállás előtt is. A kijelzőn az összes fontos beállítás látható.

Opel Movano – Elektronikus klímaszabályozás

Elektronikus klímaszabályozás (ECC)

Termosztatikus vezérléssel ellátott egyedi hőmérsékletszabályozás. A Komfort csomaggal is elérhető.

Opel Movano – Egyedi szellőztetőfbeúvók

Egyedi szellőztetőbefúvók

Akár a repülőgépeken, a hátsó ülésen utazók saját szellőztetőbefúvókájukkal igényük szerint beállíthatják a levegőáramlás irányát és mennyiségét. (Külön rendelhető a Buszhoz.)

Nyitható oldalablakok

Az oldalablakok eltolható ablaktáblájával még több friss levegő engedhető be.

Hátsó fűtés

A hátsó fűtés két nagy teljesítményű, 4 kW-os fűtőteste az ülés alatti szellőztetőrendszeren keresztül működik. Beprogramozható a belső tér előmelegítésére is. (Busz esetén rendelhető.)

Opel Movano – Komfort vezetőülés

Komfort vezetőülés

Opcióként rendelhető mélyített kialakítású ülés állítható deréktámasszal és kartámasszal, állítható magassággal. Az első utasüléshez is kapható.

Opel Movano – Tárolóhely

Tárolóhely

Az utastérben mind a vezető, mind az utasok számos praktikus tárolóhelyet találnak, akár kétliteres vizespalackoknak is. Az Opel Movano megfelelő helyet biztosít minden üzleti vagy személyes igény számára.

Az alapfelszereltséghez tartozó tárolóelemek többek között a következők:

 • Tárolórekeszek az ajtókban, amelyekben akár kétliteres vizespalack, aktatáska vagy más nagyobb tárgy is elfér
 • Kihajtható tárolórekesz a vezetőoldali ajtóban
 • A műszerfalon kialakított aprópénz- és bankkártya-/autópályajegy-tartó rekesz telefontartó zsebbel
 • A műszerfalon és a középső ülés hátsó részén kialakított pohártartók
 • A műszerfalon kialakított dokumentumtálca
 • Tágas, 11 literes kesztyűtartó (hűtött, ha a járműben van légkondicionáló berendezés)
 • Fej felett elhelyezett tárolópolcok a vezető és az első utas számára

További kényelmi elem az iPod készülékekhez, mobiltelefon-töltőkhöz stb. használható két darab 12 V-os aljzat a vezetőfülkében.

Opel Movano – Kényelem csomag

Kényelem csomag

Ha mobil irodaként is használja Opel Movanóját, akkor számos külön rendelhető funkció segítheti Önt a rendezettség kialakításában. A Kényelem csomaggal mindehhez vonzó áron juthat hozzá.

CD 16 BT USB. CD/MP3-lejátszó, rádió RDS EON szolgáltatással, Bluetooth®-kapcsolattal, két USB-vel, aux-in bemenettel és beépített kijelzővel, kormánykerékre telepített kezelőszervekkel. 2 x 15 W (busz) vagy 4 x 15 W (kombi).

 • Kihúzható iratrögzítő tábla a műszerfalon
 • Komfort vezetőülés
 • Dupla üléspad, középen síkba dönthető forgatható tálcával és ülés alatti tárolórekesszel
 • Zajelnyelő panel az elválasztófalon
 • Automatikus elektromos ablakemelő a vezetőoldalon
Opel Movano – Komfort ülések

Komfort ülések

A 19,5 fokos ülésdőlésszög, a 660 mm-es csípő-térd tér és a vállaknak több helyet engedő, eltolt duplaülések együttesen biztosítják az utasok kényelmét. Minden ülés hárompontos biztonsági övvel és fejtámlával van felszerelve. (Busz esetén alapfelszereltség.)

Opel Movano – Utastér-világítás

Utastér-világítás

Az egyes ülésekhez tartozó egyedi világítás kényelmesebbé teszi az utazást, míg a lábtérvilágítás révén sötétben is könnyedén megtalálják üléseiket az utasok. (Busz esetén alapfelszereltség.)

Opel Movano – Elektromos tolóajtó

Elektromos tolóajtó

A vezető által távirányított, külső vésznyitós elektromos tolóajtó megkönnyíti a rakodást és az utasok beszállását. (Külön rendelhető a Buszhoz.)

Opel Movano – Visszahúzható oldalfellépő

Visszahúzható fellépő

A elektromosan visszahúzható fellépő és a belső kapaszkodó megkönnyíti az utasok be- és kiszállását. Az oldalajtó kinyitásakor a fellépő automatikusan kinyílik, az ajtó becsukásakor pedig visszahúzódik. (Busz esetén alapfelszereltség.)

Opel Movano – Színezett üveg

Színezett üveg

Az alapfelszereltséghez tartozó hátsó színezett üveg fokozza az utasok komfortérzetét és diszkréciót biztosít, miközben véd az erős napsütés ellen.

Opel Movano – Kabáttartók

Kabáttartók

A fej felett felszerelt kabáttartók dzsekik és kisebb dolgok elhelyezésére szolgálnak. (Busz esetén alapfelszereltség.)

Műszerfal

Az áttekinthető, könnyen leolvasható, ergonomikusan elhelyezett műszerek megkönnyítik a vezető dolgát és növelik a biztonságot.

Opel Movano – Fedélzeti számítógép

Fedélzeti számítógép

Ez a központi kijelző információkat nyújt a teljes távolságról, az aktuális utazási során megtett távolságról, az átlagos és a pillanatnyi üzemanyag-fogyasztásról, a fennmaradó üzemanyaggal megtehető hatótávolságról, valamint a legutolsó visszaállítás óta mért távolságról és átlagsebességről.

Opel Movano – Digitális tachográf

Digitális tachográf

A vezető egyszerűen kezelheti. Megbízhatóan rögzíti a menetidőt és a pihenőidőt a flottakezelési adatok összeállításához és elemzéséhez.

Opel Movano – Sebességtartó automatika sebességkorlátozóval

Sebességtartó automatika sebességkorlátozóval

A kormánykerékről vezérelhető sebességtartó automatika azt is lehetővé teszi, hogy a járművezető ideiglenes maximális sebességet állítson be.

Rögzített sebességkorlátozó

Az üzemanyag-fogyasztás csökkentése és a balesetek kockázatának mérséklése érdekében sebességkorlátozó berendezés kapható, amely négyféle sebességhatár egyikére (90, 100, 120 vagy 130 km/h) programozható be. A vezető nem tudja kikapcsolni.

Opel Movano – Automatikus fényszórók és ablaktörlők

Automatikus fényszórók és ablaktörlők

Opcióként rendelhető – használatával csökken a járművezető figyelmét elvonó zavaró tényezők száma, és nő a biztonság.

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.

A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét.

+) WLTP: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) használatával történik, a 715/2007/EK és a 2017/1151/EU rendeletnek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján). Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket. A hivatalos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

++) NEDC: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 2017/1153/EU és 2017/1151/EU rendeleteknek megfelelően.

Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, az opcionális felszereltséget, és a gumiabroncsok jellegzetességeit. A hivatalos üzemanyag-fogyasztásról és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

+++) Kifutott járművek / könnyű haszonjárművek: Minden feltüntetett adat az alapfelszereltségű EU alapmodellre vonatkozik. A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a 715/2007/EK és 692/2008/EK rendeleteknek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján), az üzemkész jármű súlyát figyelembe véve, a rendeletben meghatározottak szerint történik. További tartozékok használata és a gyárilag beépített extra felszereltség a jelzettnél kissé nagyobb fogyasztási és CO2-kibocsátási adatokat eredményezhetnek. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Kizárólag a különböző járműváltozatok összehasonlítására szolgálnak, és eltérhetnek a valós vezetési körülmények között elért tényleges üzemanyag-fogyasztástól, amelyet nagymértékben befolyásolhat a vezetési stílus és az üzemeltetési körülmények. További felszerelések használata növelheti a jármű üres tömegét, egyes esetekben a jármű tengelyterhelését és össztömegét, és csökkentheti a vontatható tömeget. Ez a maximális sebesség csökkenéséhez és a gyorsulási idő megnövekedéséhez vezethet. A teljesítményadatok 75 kg tömegű vezetővel, továbbá 125 kg terheléssel értendők. 2 A H-gáz m3/100 km-ben értendő.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Az Opel az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékek specifikációinak, az opcionális kiegészítőknek (stb.) az időszakos megváltozása. A bemutatott vagy leírt termékek közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról Opel Márkakereskedőjénél tájékozódhat.
promo 
Ugrás az oldal tetejére