loading

Autóvillamossági műhelyünk gondoskodik arról, hogy a gépkocsi ne csak mechanikusan, de elektronikusan is rendbe legyen! Vállaljuk vonóhorog felszerelését, bekötését, váltózárak, riasztók, tolatóradarok, központi zárak, lopásgátló rendszerek, autó-hifi utólagos beszerelését!

A motor rendszeres, műszeres ellenőrzése, illetve beállítása növeli annak élettartamát, teljesítményét, visszaállítja dinamikáját és optimalizálja a fogyasztást.

A klíma tisztítását, fertőtlenítését évente kétszer ajánljuk elvégeztetni! A korszerű eljárással a klíma vírustalanítása, allergiamentesítése, szagtalanítása megtörténik, így nem csak a kellemetlen dohos szag múlik el, de az autóban ülők egészségét is védjük! Ha a klíma nem hűt rendesen, vagy az autó folyamatosan párásodik, keresse fel szervizünket, orvosoljuk a felmerült hibát!

Izzócserét követően feltétlenül ellenőriztesse a fényszórók beállítását! Folyamatosan ellenőrzött, és kalibrált műszerrel vizsgáljuk és állítjuk be fényszóróit, hogy Ön sötétben is lásson. 

Online szerviz bejelentkezés

KAPCSOLATFELVÉTEL

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére